Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

31.08.2016

Ένα πληκτρολόγιο που φοριέται!

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μετατρέψετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή σε υπολογιστή πληκτρολογώντας σε κάθε επιφάνεια (π.χ. ακόμα και στο τραπέζι σας), με ένα πληκτρολόγιο που το φοράτε στο χέρι σας;

Πρόκειται για το Tap Strap, που επιτρέπει ακόμα και στις μικρότερου μεγέθους συσκευές να γίνουν επαγγελματικά εργαλεία. Είναι από μαλακό υλικό που μπορεί να προσαρμόσει κανείς στα δάχτυλά του, ώστε να αρχίσει να πατά σε οποιαδήποτε επιφάνεια έχει μπροστά του.

Όπως διαβάζουμε στο pestaola.gr, το Tap Strap αναγνωρίζει τις κινήσεις των δαχτύλων και μέσω σύνδεσης Bluetooth, οι λέξεις σχηματίζονται στην οθόνη ενός smartphone. Κάθε δάχτυλο αντιστοιχεί σε ένα φωνήεν, ενώ οι συνδυασμοί δαχτύλων δημιουργούν άλλα γράμματα και σύμβολα.

Το Tap Strap συνοδεύεται από μία εφαρμογή για να μάθει κανείς να το χρησιμοποιεί. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα το πόσο γρήγορα θα μπορεί να γίνει η πληκτρολόγηση με το Tap Strap, αλλά η αρχή της λειτουργίας του είναι ενδιαφέρουσα και θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στην καθημερινή επαφή με τις smart συσκευές μας.

Σύμφωνα με το Bloomberg μέχρι τα τέλη του έτους το Tap Strap θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459