Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

05.09.2017

Αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης στον Google Chrome

Κατά την εγκατάσταση του Google Chrome στον υπολογιστή σας, η προτεινόμενη γλώσσα εμφάνισης εξαρτάται από τη γλώσσα εμφάνισης των Windows. Αυτό όμως δεν αρέσει σε όλους. Μπορεί να έχετε την αγγλική έκδοση των Windows αλλά να θέλετε να χρησιμοποιείτε τον Chrome στα Ελληνικά. Είναι εφικτό να αλλάξει η γλώσσα εμφάνισης του Chrome στη γλώσσα που θέλουμε χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση από την αρχή; Φυσικά!

Στα παρακάτω βήματα σας παρουσιάζουμε την αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης του Google Chrome από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Προφανώς, η διαδικασία είναι η ίδια για όλες τις γλώσσες.

Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης στον Google Chrome

Σε ένα ανοικτό παράθυρο του browser, πατήστε στο εικονίδιο του μενού (με τις τρεις τελείες) και έπειτα στο μενού Ρυθμίσεις (Settings).

chrome-change-display-language-01

Στη σελίδα των ρυθμίσεων, μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων (Show advanced settings).

chrome-change-display-language-02

Εδώ, προς το κάτω μέρος θα βρείτε την ενότητα Γλώσσες (Languages). Πατήστε στο κουμπί Ρυθμίσεις γλώσσας και στοιχείων εισόδου (Language and input settings).

chrome-change-display-language-03

Στο νέο παράθυρο, πατήστε στο κουμπί Προσθήκη (Add) για να προσθέσετε τη γλώσσα που θέλετε. Στην περίπτωση μας είναι τα Ελληνικά.

chrome-change-display-language-04

Επιλέξτε τη γλώσσα από το αναδυόμενο μενού και πατήστε στο κουμπί ΟΚ.

chrome-change-display-language-05

Όπως θα δείτε η γλώσσα έχει προστεθεί στη λίστα. Πατήστε στο κουμπί Να εμφανίζεται το Google Chrome σε αυτήν τη γλώσσα (Display Google Chrome in this language) για να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης του browser.

chrome-change-display-language-06

Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε όλα τα ανοικτά παράθυρα του Google Chrome. Την επόμενη φορά που θα τον ανοίξετε θα εμφανίζεται στη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459