Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

18.11.2016

Έρχονται τα live video στο Instagram

Μια εφαρμογή για live streaming αναμένεται να κυκλοφορήσει το Instagram. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στους Financial Times, ο διευθύνων σύμβουλος του κοινωνικού δικτύου, Kevin Systrom, ανέφερε:

«Το Live είναι πραγματικά συναρπαστικό για εμάς. Νομίζω ότι μπορεί να ενισχύσει αυτό που κάνουμε. Αν θέλω να ενισχύσω τις σχέσεις με κάποιον που αγαπώ, το streaming video είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να είμαι πιο κοντά τους».

Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δούμε την νέα λειτουργία αλλά εικόνες που διέρρευσαν νωρίτερα δείχνουν ότι τα streams θα εμφανίζονται στο carousel των Stories. Δείτε την εικόνα που διέρρευσε παρακάτω:

115c67e65d14f460a98d5acdf65f125c

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ένας άλλος τρόπος που χρησιμοποιεί το Ιnstagram για να διαφοροποιηθεί από το Snapchat μετά την αντιγραφή των Stories, αλλά και ένας τρόπος να βελτιώσει τις υπηρεσίες του με επιπλέον χαρακτηριστικά.

Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν το Ιnstagram stream θα συνεργάζεται με το Facebook. Το Instagram θα μπορούσε να προωθεί κάθε live βίντεο, στο Facebook ή και αντίστροφα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναφορά που να το υποδηλώνει.

Σε κάθε περίπτωση, τα ζωντανά βίντεο φαίνεται να είναι μια φυσική προέκταση της εφαρμογής.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459