Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

16.09.2016

H Microsoft κάνει τις Mercedes κινητά γραφεία

Η πρωτοβουλία In Car Office της Mercedes θέλει να φέρει το εργασιακό περιβάλλον σε τέσσερις τροχούς σε συνδυασμό με το Microsoft Exchange.

H Mercedes δεν θέλει απλώς να βοηθήσει τους πολυάσχολους οδηγούς και επιβάτες να μπορούν να εργάζονται ακόμα και αν βρίσκονται στην κίνηση, αλλά εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία προκειμένου να μπορεί κανείς να κινείται σύμφωνα με τις εγγραφές που υπάρχουν σε μία λίστα υποχρεώσεων, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του GPS του αυτοκινήτου. Το In Car Office της Mercedes είναι έτοιμο για την πλήρη του εμπορική διάθεση από το πρώτο μισό του 2017 και έπειτα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Digital Trends.

H Volvo έχει κάνει μία ανάλογη ενέργεια, φέρνοντας ένα μέρος από την λειτουργικότητα του Office 365 στα δικά της οχήματα, αλλά η Mercedes φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση, κάνοντας το ίδιο το όχημα ένα εργαλείο της εργασιακής καθημερινότητας. Όλα αυτά αναμένεται να ενισχυθούν από την εμφάνιση των αυτόνομα κινούμενων οχημάτων που θα επιτρέπουν ακόμα και στον οδηγό να ασχοληθεί με τη δουλειά του και να μην χάνει χρόνο στην κίνηση.

Η Microsoft φέρεται να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Mercedes για την έλευση του κινητού γραφείου της στην καμπίνα των επιβατών.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459