Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

23.09.2016

Πώς θα βρείτε γρήγορα ένα παλιό post στο Facebook

Είτε το έχετε γράψει εσείς, είτε όχι, μπορείτε να ψάξετε στο περίφημο αρχείο δραστηριοτήτων σας αντί να σκρολάρετε ατελείωτα τις αναρτήσεις χρόνων.

Κάντε κλικ στο ονοματεπώνυμό σας, δείτε το αρχείο δραστηριοτήτων και εκεί, ψηλά στη σελίδα θα δείτε το πεδίο αναζήτησης δραστηριότητας. Πληκτρολογήστε τη λέξη ή τη φράση (μέσα σε “εισαγωγικά”) κλειδί που θα χρησιμοποιηθεί για να αναζητηθεί το post σας. Δεν λειτουργούν οι γνωστοί τελεστές AND, OR, NOT ή το +, -.

Συμπληρώστε στη γραμμή διευθύνσεων που δείχνει το facebook μετά την είσοδό σας, το /allactivity. Η μορφή της διευθύνσεως πρέπει να είναι τώρα έτσι: https://www.facebook.com/[το όνομά σας στο Facebook]/allactivity

Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτηση βάζοντας τα κατάλληλα «φίλτρα»: να ψάξετε μόνο στις δημοσιεύσεις σας, στις δημοσιεύσεις από άλλους, σε δημοσιεύσεις όπου έχετε προστεθεί με ετικέτα, σε δημοσιεύσεις που έχετε κρύψει, στα σχόλια ή στις φωτογραφίες σας, στα δημοσιεύματα που δηλώσατε ότι σας αρέσουν κ.ά. Όλα τα φίλτρα βρίσκονται σε μια στήλη, αριστερά στη σελίδα.

Η δυνατότητα αναζήτησης υπάρχει και στο app του Facebook για smartphone: ανοίξτε την εφαρμογή στο κινητό, αγγίξτε τη φωτογραφία σας και θα δείτε ακριβώς από κάτω αριστερά το Αρχείο δραστηριοτήτων. Επιλέξτε αρχικά φίλτρο για να περιορίσετε την αναζήτηση στα κατάλληλα post (κάτι που είχατε γράψει εσείς ή οι άλλοι;) και γράψτε τη λέξη ή τη φράση κλειδί και επιλέξτε το μεγεθυντικό φακό για να ξεκινήσει η αναζήτηση.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459