Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

16.09.2016

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε τη νέα λύση Kaspersky Endpoint Security Cloud

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kaspersky Endpoint Security Cloud, μίας νέας Software-as-a-Service λύσης, που θα παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πολυεπίπεδη ψηφιακή ασφάλεια.

Η λύση προσφέρει προηγμένη λειτουργικότητα και αποδεδειγμένη προστασία, ενώ η διαχείριση της γίνεται εύκολα μέσω μιας απλής cloud κονσόλας, με ένα διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη interface.

Παρά το ευρύ φάσμα των προϊόντων ασφάλειας που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) μπορεί να δυσκολευτούν να βρουν μια ολοκληρωμένη λύση, που να μπορούν να υλοποιήσουν και να «αντέξουν» οικονομικά. Το Kaspersky Endpoint Security Cloud έχει αναπτυχθεί για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των ΜμΕ και τους περιορισμένους πόρους που αντιμετωπίζουν ως προς τους πληροφοριακούς πόρους, αλλά και με γνώμονα τις απαιτήσεις των παρόχων υπηρεσιών που τις υποστηρίζουν.

Η λύση παρέχει στις επιχειρήσεις αποτελεσματική προστασία για Windows σταθμούς εργασίας, server αρχείων, Android και iOS φορητές συσκευές, μέσα από μία απλή και διαισθητική κονσόλα. Βασισμένο σε προηγμένες, πολυεπίπεδες τεχνολογίες ασφάλειας, το Kaspersky Endpoint Security Cloud αξιοποιεί κορυφαία χαρακτηριστικά προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Kaspersky Security Network και System Watcher, ώστε να προστατεύσει τους χρήστες τόσο από γνωστές, όσο και από αναδυόμενες απειλές.

Η κεντρική cloud κονσόλα διαχείρισης δεν απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες πληροφορικής, μειώνοντας σημαντικά το φόρτο για τους υπερβολικά πιεσμένους επαγγελματίες στον τομέα της Πληροφορικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία για την εξ αποστάσεως διανομή λογισμικού, καθώς και για την παρακολούθηση και τη διαχείριση της ασφάλειας έως και χιλίων εταιρικών χρηστών.

Επιπλέον, η χρήση της cloud κονσόλας σημαίνει ότι οι εταιρείες δε χρειάζεται να αγοράσουν επιπλέον server, hardware ή λογισμικό για τη διαχείριση της ψηφιακής ασφάλειας τους. Το Kaspersky Endpoint Security Cloud προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα επιλογής ετήσιας άδειας ή μηνιαίας συνδρομής, γεγονός που το καθιστά μια βολική επιλογή για τον προϋπολογισμό κεφαλαιουχικών ή λειτουργικών δαπανών.

Όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη λύση Kaspersky Endpoint Security Cloud, μπορούν να εγγραφούν στο https://cloud.kaspersky.com

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459