Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

08.07.2016

Η πλατφόρμα που φέρνει την επανάσταση στις online αγορές

Μέσω του Reccodo οι καταναλωτές μπορούν να πουν τη γνώμη τους για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Η Reccodo είναι η πρώτη online δημόσια κοινότητα στην Ελλάδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία χρησιμοποιεί τη δύναμη των αξιολογήσεων για να φέρει την επανάσταση στις online αγορές. Στην πλατφόρμα της Reccodo δίνεται το απαραίτητο βήμα στους καταναλωτές να πουν τη γνώμη τους για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο έκαναν τις αγορές τους, αλλά και στο κατάστημα αυτό να λάβει άμεσα το feedback από τους πελάτες του και να το διαχειριστεί.

Στη Reccodo προωθείται η διαδραστικότητα τόσο μεταξύ των χρηστών (με σχόλιο, likes, upvoting, downvoting, spam, κτλ), όσο και μεταξύ χρηστών και ηλεκτρονικών καταστημάτων, υποστηρίζοντας άμεση και γρήγορη επικοινωνία. Στις επιχειρήσεις παρέχονται στατιστικά στοιχεία που τις βοηθούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

Πώς γίνονται όλα τα παραπάνω;

Για τους καταναλωτές, η Reccodo είναι μια κοινότητα, μέσα στην οποία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά και μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ αυτών και των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η πλατφόρμα φιλοξενεί τα σχόλια και τις αξιολογήσεις καταναλωτών και προσφέρει κίνητρα για έντονη συμμετοχή.

Για τους επαγγελματίες, η Reccodo δίνει τη δυνατότητα απάντησης στις κριτικές πελατών εύκολα και γρήγορα, λήψης άμεσου feedback, στατιστικά στοιχεία και στοιχεία benchmarking, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης, ώστε να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

Οι κριτικές και αξιολογήσεις των υπηρεσιών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και η γνώμη των φίλων παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του ηλεκτρονικού καταστήματος από το οποίο θα κάνει τις αγορές του ένας καταναλωτής στην ψηφιακή εποχή. Γιατί, λοιπόν, να μην είστε σε θέση να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα του καταστήματος σας σε εκείνους που έχουν την πρόθεση να κάνουν μια αγορά από εσάς; η Reccodo σας βοηθά να αναδείξετε την επιχείρηση σας.

Βρείτε τη Reccodo εδώ: www.reccodo.com

πηγή: newsbeast

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459