Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

13.06.2016

Knocki: Το project του Kickstarter που ξεπέρασε το στόχο σε μια ώρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια συσκευή η οποία θέλει να δώσει touch ιδιότητες σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μια από αυτές είναι και το Knocki που μπήκε στο Kickstarter για χρηματοδότηση και κατάφερε στην κυριολεξία να σπάσει ταμεία.

Το project μπόρεσε μέσα σε μια ώρα να μαζέψει το ποσό που ζητούσε (35.000 δολάρια) και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε το ποσό έχει φτάσει στα 220.761 δολάρια, έχοντας εξαπλασιάσει το ποσό μέσα σε λίγες ώρες, ενώ απομένουν ακόμη 44 μέρες μέχρι να λήξει.

Το Knocki είναι μια συσκευή που τοποθετείς επάνω στο τραπέζι, τον τοίχο ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσύ επιθυμείς και μπορεί να αντιληφθεί το knocking ή το tapping για να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα, αν κάνεις γρήγορο tapping 3 φορές μπορείς να ανάψεις ή να σβήσεις τα φώτα, ενώ με μια φορά ανοίγεις τον θερμοστάτη. Το Knocki μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πληθώρα συσκευών, μπορείς να κλείσεις το ξυπνητήρι στο κινητό, σε ειδοποιεί όταν κάποιος είναι στην πόρτα, μπορείς να ανοίξεις την τηλεόραση και άλλα πολλά.

Το Knocki είναι συμβατό με διάφορες smart συσκευές όπως Nest, Philips Hue, WeMo, Samsung Smartthings και apps όπως Spotify και Gmail. Οι αποστολές σε όσους υποστηρίξουν την καμπάνια αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο.

Δείτε το video:

https://youtu.be/2zKC1GC4FJ4

 

knocki-01-570

knocki-04-570

πηγή: techblog

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459