Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

19.06.2018

Η Microsoft ανανεώνει τις εφαρμογές του Office 365

Αλλαγές ετοιμάζει η Microsoft για όλους τους χρήστες του Office 365 με την έμφαση να δίνεται στην όσο το δυνατόν πιο άνετη εμπειρία χρήσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Windows Central, το ανανεωμένο Office 365 θα αποκτήσει απλοποιημένη λειτουργία στις εντολές, βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης νέων εικονιδίων και γραφημάτων σε όλες τις εφαρμογές του Office. H κεντρική κορδέλα, πάνω στην οποία βρίσκονται όλες οι εντολές θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, ενώ ο κάθε χρήστης θα μπορεί να την αλλάζει ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Αρχικά, η νέα κορδέλα θα είναι διαθέσιμη στο Outlook από τον Ιούλιο του 2018 και αργότερα αναμένεται να περάσει σε άλλες εφαρμογές του Office 365.

Τα νέα εικονίδια θα έχουν ως στόχο τους να δίνουν μία πιο μοντέρνας αισθητικής όψη σε όλα τα έγγραφα και αρχεία που δημιουργεί κανείς με το Office 365, κάνοντας αρχικά την εμφάνισή τους στην online έκδοση του Word και αργότερα θα περάσουν σε άλλες εφαρμογές της σουίτας. Η Microsoft θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αναζήτηση, βασιζόμενη στο Microsoft Graph και τις προτάσεις αποτελεσμάτων, κάθε φορά που κάποιος ξεκινά να γράψει κάτι στο πεδίο της αναζήτησης. Από τον Αύγουστο και μετά, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι αλλαγές στο πεδίο της αναζήτησης, από το Outlook.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459