Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

02.09.2016

Microsoft: «Τα Mac είναι τόσο χρήσιμα όσο ένα καπέλο για τη γάτα σας»

Πριν από μερικές εβδομάδες η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση στην οποία προωθεί το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών ως αντικαταστάτη του PC λόγω και του Smart Keyboard. Η Microsoft δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με το δικό της Surface Pro 4.

Ωστόσο η μάχη μεταξύ των δυο καλά κρατεί και όχι μόνο όσον αφορά στο iPad. Η Microsoft στη νέα της διαφήμιση τα βάζει (ξανά) με το MacBook και με τη βοήθεια ενός μουσικού θέλει να δείξει ότι το Surface Pro 4 είναι καλύτερη επιλογή.

Η Microsoft επιλέγει να τονίσει χαρακτηριστικά όπως το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, η γραφίδα και η οθόνη αφής. Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο Macbook το χαρακτηρίζει «slower, heavier, and a bit square», αλλά δεν σταματά εκεί καθώς συνεχίζει λέγοντας «it’s less useful, like a hat for your cat» (είναι λιγότερο χρήσιμο, όπως ένα καπέλο για τη γάτα σας)

Μιας και είναι περίοδος που ξεκινούν σχολεία και σχολές, η Microsoft γίνεται λίγο πιο επιθετική ως προς το marketing του Surface, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με προϊόντα της Apple, έχουν προηγηθεί iPad, Siri και MacBook Air.

Δείτε το video:

https://youtu.be/DUOttPF4UTo

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459