Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

13.09.2016

Samsung: Εξηγεί γιατί το Galaxy Note 7 πιάνει φωτιά

Μετά το πάγωμα των πωλήσεων και την ανάκληση όλων των Samsung Galaxy Note 7 που είχαν πουληθεί σε όλες τις αγορές εκτός της Κίνας, η Samsung πραγματοποίησε την δική της έρευνα προκειμένου να καταλήξει τι είναι αυτό που φταίει τελικά.

Μέσα από επίσημη δήλωση η Samsung αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι στην μπαταρία και εξηγεί πολύ σύντομα ότι η υπερθέρμανση στην μπαταρία προκύπτει όταν η άνοδος και η κάθοδος έρχονται σε επαφή. Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο σφάλμα στην διαδικασία κατασκευής.

Επιπλέον, η Samsung επισημαίνει ότι έχουν καταγραφεί επίσημα 35 περιστατικά εκρήξεων σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, τα 17 συνέβησαν στην Κορέα, 17 στις ΗΠΑ και 1 στην Ταϊβάν. Δεν έχουμε κάποια αναφορά για Ευρώπη και τονίζει πως σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αναφέρθηκε ούτε τραυματισμός.

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν την Samsung SDI να έχει αναλάβει το 70% της παραγωγής των μπαταριών του Samsung Galaxy Note 7 και ότι είναι δικές της οι ελαττωματικές μπαταρίες, όμως η Samsung αρνήθηκε να επιβεβαιώσει επίσημα ότι οι μπαταρίες είναι της Samsung SDI. Σε σχετική ερώτηση η Samsung απάντησε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο και ότι συνεργάζεται με διάφορους προμηθευτές. «Unfortunately we will not be able to confirm this as we work with several suppliers», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συνεχίζουν να αυξάνονται οι αναφορές για τα περιστατικά εκρήξεων του Samsung Galaxy Note 7, καθώς ένας άνδρας από την Florida ανέφερε ότι το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά εξαιτίας του Note 7.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459