Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

11.05.2016

Shock Clock: Το wristband που σε ξυπνάει με ηλεκτροσόκ

Aν δεν έχετε και την καλύτερη σχέση με το ξυπνητήρι και χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά το snooze button, ένα νέο gadget έρχεται να δώσει την λύση, προσφέροντας ξύπνημα με μικρά ηλεκτροσόκ.

To Shock Clock υπόσχεται να εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξυπνάτε και να μην πατάτε το snooze button, αφού διαφορετικά κινδυνεύετε από ηλεκτροσόκ. Η διαδικασία ξεκινάει με το wristband να δονείται και να παράγει ένα δυνατό ήχο. Αν αγνοήσετε την δόνηση και τον ήχο και χρησιμοποιήσετε το snooze, τότε το Shock Clock προκαλεί μία σειρά από ηλεκτροσόκ. Σταδιακά, ο εγκέφαλος σας θα μάθει να αντιδρά στην δόνηση και τον ήχο για να προλάβει τα..”χειρότερα”, ή τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η Pavlok, η εταιρία που αναπτύσσει το wristband.

Tην καμπάνια για το περίεργο και ακραίο wearable μπορείτε να δείτε στο indiegogo ενώ αν η υποστήριξη είναι μεγάλη τότε το Shock Clock μπορεί να αποκτήσει και ένα extra feature, το οποίο θα επιτρέπει σε φίλους σας να ενεργοποιούν το ηλεκτροσόκ σε περίπτωση που δεν έχετε ξυπνήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση που προσφέρει το Shock Clock είναι υπερβολική και σίγουρα η εμπειρία του να ξυπνάς με ηλεκτροσόκ δεν θα είναι ευχάριστη, παρ’όλα αυτά υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να βοηθήσει συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το ξύπνημα.

πηγή: techblog

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459