Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

13.05.2016

Snapchat: Το αγαπημένο social network των εφήβων

Μπορεί να το γνωρίσαμε αργότερα από τα υπόλοιπα social networks, παρ’όλα αυτά, το Snapchat εδραιώθηκε και μάλιστα μετά τις προσθήκες του τελευταίου χρόνου, είναι το αγαπημένο των εφήβων, αφού σύμφωνα με νέα έρευνα, ξεπέρασε το Facebook, το Twitter αλλά και το Instagram.

Στην έρευνα με τίτλο «Taking Stock With Teens» συμμετείχαν 6500 έφηβοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση «Ποιό είναι το σημαντικότερο κοινωνικό δίκτυο» με το Snapchat να παίρνει το 28%, ενώ ακολούθησε το Instagram που ήταν αρκετά κοντά με 27%. H συγκεκριμένη έρευνα διεξάγεται 2 φορές τον χρόνο. Την άνοιξη του 2015, το Instagram ήταν πρώτο, ακολουθούσαν Twitter και Facebook και το Snapchat ερχόταν τέταρτο.

Στην έρευνα του Φθινοπώρου του 2015, το Snapchat κατάφερε να προσπεράσει το Facebook και να βρεθεί στην τρίτη θέση. Τα συμπεράσματα της έρευνας συγκλίνουν προς το γεγονός πως οι έφηβοι ενδιαφέρονται περισσότερο για εικόνες και βίντεο παρά για text-based media όπως το Twitter και το Facebook.

H ραγδαία άνοδος του Snapchat δεν ήταν τυχαία. Τον τελευταίο χρόνο, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και προσθήκες, μεταξύ των οποίων είναι το Snapchat Discover, τα νέα φίλτρα για εικόνες και βίντεο αλλά και το δημοφιλές face swapping. Οι συνεχείς πετυχημένες ανανεώσεις του Snapchat, το έφεραν στην κορυφή.

Για την ιστορία, το Google+ παίρνει μόλις 1% (όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο) ενώ το Tumblr και το Pinterest 2%.

πηγή: techblog

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459