Στοιχεία επικοινωνίας

Δ: Γαριβάλδη 15, 2ος όροφος

Π: Τρίκαλα 42131

Τ: 24310 35459

Ε: info@itmellon.gr

25.07.2016

Η Verizon είναι κοντά στην εξαγορά της Yahoo για 5 δισ. δολλάρια

Η Verizon εδώ και αρκετό καιρό εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Yahoo με στόχο να συνδυάσει τις υπηρεσίες της με εκείνες της AOL, που έχει ήδη εξαγοράσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πρόταση ύψους 5 δις δολαρίων.

Πέρυσι η Verizon προχώρησε στην εξαγορά της AOL προς 4,4 δις δολάρια και αυτό είναι ένα από τα βασικότερα επιχειρήματα προς το διοικητικό συμβούλιο της Yahoo στο οποίο αρκετά μέλη σκέφτονται ότι το χαμηλότερο τίμημα που πρότεινε μέχρι πρόσφατα η Verizon ήταν μικρό.

Η Verizon θέλει με την εξαγορά της Yahoo και την ενοποίηση των υπηρεσιών της με εκείνες της AOL να γίνει ο τρίτος πόλος στην online διαφήμιση μετά το Facebook και τη Google. Στέλεχος της αγοράς μάλιστα και συγκεκριμένα εταιρείας που είχε κάνει παλαιότερα πρόταση εξαγοράς της Yahoo, σημειώνει ότι αν η προσφορά τη Verizon είναι υψηλή, τότε θα προχωρήσει η συμφωνία μιας και πρόκειται για ένα ασφαλές στοίχημα για τη Yahoo.

Οι οιωνοί αυτή τη φορά δείχνουν καλοί για την εξαγορά μιας και η CEO της Yahoo, Marissa Mayer φαίνεται να συζητά με τον Tim Armstrong της AOL, ο οποίος είναι παλιός γνωστός της μιας και πριν αρκετά χρόνια εργάζονται μαζί στη Google.

πηγή: recode

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Για Φοιτητές & Μαθητές -
Μαθήματα Προγραμματισμού σε Φοιτητές και Μαθητές
Καλέστε τώρα στο 24310 35459